[:ro]COVID-19: O ANALIZĂ CURAJOASĂ DIN PRIMA LINIE [:]

[:ro]Probabil cel mai adecvat material despre ”CRIZA COVID-19” din toate pe care am reușit să le văd în decursul acestei ”pandemii”. 

Un interviu cu Dr. Răzvan Constantinescu, medic la Spitalul de boli gastro-intestinale din Iași. Respectul meu D-lui Doctor și tuturor cadrelor medicale care-și păstrează demnitatea, jurământul și capacitatea de analiză, împreună cu curajul de a spune lucrurilor pe nume!

1:46:00 credința ca fundament pentru orice specialist

1:44:00 Noi avem mai multa necesitate de caracter decat de specialiști

1:26:00 Părerea medicilor despre purtatul măștii, mai ales în spații deschise și afară…

1:48:00 definiția de ”dictatura politico-medicală”

1:49:00 Logica și limitele de competențe a Guvernelor: ”Noi vă lipsim de toate drepturile (pe voi, poporul), pentru că avem grijă de voi, ca să fiți sănătoși!” asta în situația în care fiecare om este obligat să aibă grijă de sănătatea sa și Guvernul, prin Sistemul de Ocrotire a Sănătății, doar îi oferă posibilitatea de a se îngriji. Nu poți face un om sănătos cu forța! Împotriva voinței lui…

1:57:30 Ce ar trebui să facă medicii? Cum ar trebui să se comporte?


 

Dacă versiunea de pe Youtube va ajunge să fie cenzurată, ceea ce cel mai probabil se va întampla, după ce rata de vizionare a materialulului se va apropia de 1 000 000 de vizualizări, aveți mai jos cîteva copii, din diverse surse. 

Link2[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.